Rozmarýn

Zpět
Další
- Popis
- RozmarýnSkladembez DPH
Popis
Dnes je rozmarýn jako koření používán především v italské, francouzské a španělské kuchyni, ale též v balkánské. Používá se i v Severní Americe, Mexiku a Anglii. Ve větších dávkách může rozmarýn působit opojně, proto musíme dávat pozor při dávkování (do pokrmů pro čtyři osoby stačí lžička). Rozmarýn se přidává do polévek, k zelenině, koření se jím saláty, dává se do těstíček na smažení ryb, k pečeným rybám, jehněčí a vepřové pečeni, do karbanátků a omáček. Hodí se také k přípravě bylinkového másla. Pokrmům dodává chuť zvěřiny.
Výrobce: Herb&Spice market s.r.o. , Jablonského tř.113,Kardašova Řečice, 37821
Potřebujete poradit?

Zboží zařazeno v kategoriích